THE 5-SECOND TRICK FOR گیاه اسپند

The 5-Second Trick For گیاه اسپند

The 5-Second Trick For گیاه اسپند

Blog Article

همه چیز درباره گیاه جدوار

مصرف اسپند می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و در پیشگیری از بیماری‌های مختلف مؤثر باشد. در ادامه این مطلب بخش سلامت مجله خبری چشمک در بخش گیاهان دارویی با خواص اسپند همراه باشید.

ستاره حسینی بازیگر نقش سارا در سریال چرخ گردون، زندگی شخصی و دیگر ناگفته ها+عکس

اسپند به درمان اگزما کمک میکند، به این منظور می توانید چند دانه اسپند را صبح ناشتا میل کنید.

محرک‌ها نظیر آمفتامین‌ها از جمله اکستازی و مت‌آمفتامین

از گذشته تا به حال از اسپند بیشتر به شکل دود شده استفاده می‌کنند. این موضوع به این دلیل است که دود حاصل از اسپند برای میکروب کشی هوا بسیار مفید و موثر است.

بهبود خواب: رایحه آرامش‌بخش این دو ماده می‌تواند به بهبود کیفیت خواب کمک کند.

بهبود خواب: رایحه آرامش‌بخش این دو ماده می‌تواند به بهبود کیفیت خواب کمک کند.

اسپند حاوی فلاونوئیدهایی است که خاصیت ضدالتهابی دارند. همچنین این گیاه خواص ضد میکروبی و ضد پلاسمودیایی دارد و با خواص آنتی‌اکسیدانی خود به مهار رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند. اسپند حاوی الکالوئیدهایی است که می‌توانند خواص ضدسرطانی داشته باشند.

اسپند دود کردن در ایران تاریخ بسیار کهنی دارد و در خراسان ریشه عمیقی دارد. در گناباد تا ۵۰ سال قبل زنان اکثر صبح‌ها صبح زود اسپند آتش می‌زدند و در در ورودی website خانه آتش آن را می‌گذاشتند. دود کردن اسپند در مراسمها و آیین‌ها خیلی جدی تر و مورد توجه بوده‌است از جمله در مراسم عروس کشان – در مراسم برات در مراسم جشنهای ولادت و تولد و در سایر مناسبتها. اسپند دود کردن در بسیاری از کشورها رایج است از جمله در ترکیه نیز همانند ایران قپه یا کپسول‌های خشک شدهٔ اسپند را تزئئین و برای محافظت از چشم بد در خانه‌ها و داخل ماشین‌ها یا حتی مساجد آویزان می‌کنند. در مراکش برای محافظت در برابر جن به شدت رواج دارد. در سوریه، عراق، عربستان سعودی، اردن و بسیاری کشورهای دیگر، مانند ایران دانه‌های خشک اسپند را برای محافظت از چشم و نظر غریبه‌ها در آتش می‌ریزند و با خواندن دعای خاصی که در هر فرهنگی متفاوت است، دود آن را به سمت خود و اطرافیان و اطراف محل فوت می‌کنند.

بهبود تمرکز و توجه: استنشاق دود کندر می‌تواند تمرکز و توجه را افزایش دهد و به بهبود عملکرد ذهنی کمک کند.

مصرف اسپند در دوران بارداری و شیردهی اکیداً ممنوع است. زیرا این گیاه می‌تواند منجر به سقط جنین، زایمان زودرس و نقص در جنین شود. همچنین، اسپند می‌تواند از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل شده و برای او مضر باشد.

آنزیم مونوآمین اکسیداز در بدن وظیفه شکستن بسیاری از مولکول‌های طبیعی مصرفی انسان را دارد؛ یک دستهٔ مهم از این مولکول‌های طبیعی، ایندول آلکالوئیدها هستند.

اسپند به‌عنوان یک ماده‌ی سمی هم شناخته می‌شود و اثرات ناشی از سم نیش مار و نیش برخی حشرات که از دسته‌ی نوروتوکسین‌ها (زهر فلج کننده‌ی اعصاب) هستند را کاهش دهد اما هیچ اثری روی هموتوکسین‌ها (سم از بین برنده‌ی گلبول‌های قرمز خون و ضد انعقاد قوی) ندارد.

Report this page